.

Maak kennis met ons team!

 

Marloe Gille-Snels

Mijn naam is Marloe Gille-Snels. Sinds 2006 ben ik werkzaam als ergotherapeut. De eerste 10 jaar heb ik gewerkt in de revalidatie. Daarnaast ben ik in 2013 gestart met Ergotherapiepraktijk Goirle. Inmiddels zijn daar vestigingen in Tilburg en Dongen bijgekomen en zijn we in 2016 de maatschap ErgoINzicht geworden. 

Ik werk met volwassenen met diverse aandoeningen. Mijn specialisaties zijn het behandelen van chronische pijnklachten, long covid, whiplash associated disorder, niet aangeboren hersenletsel, multiple sclerose, EDS en NMA. Daarnaast heb ik me de laatste jaren ook gespecialiseerd in de ouder wordende mens en klachten of problemen die daarbij worden ervaren. 

Om mijn vak zo goed mogelijk uit te kunnen voeren, ben ik onder andere geschoold in ASITT, ReAttach, PRPP en Weer aan het Werk.  Madelon van Duijse

Mijn naam is Madelon van Duijse, mede-eigenaar van de maatschap ErgoINzicht. Ik ben in 1995 afgestudeerd als ergotherapeut en sindsdien werkzaam als ergotherapeut. Hierbij heb ik inmiddels een brede ervaring opgebouwd in het werken met volwassenen en kinderen binnen de revalidatie. De laatste jaren werk ik met name met kinderen en jongeren. Ik werk systemisch en oplossingsgericht. 

Ik ben geschoold in (o.a.): Sensorische Informatieverwerking (SI therapeut), School AMPS (Assesment of Motor and Process skills) en ESI (Evaluation of Social Interaction), Movement-abc-2, PresentChild, ReAttach en medische hypnotherapie. 

Martine Bunnik - van Rijswijk

Mijn naam is Martine Bunnik – van Rijswijk. Sinds mijn afstuderen in 2000 ben ik als ergotherapeut werkzaam in de zorg voor senioren, ouderen. Ik heb hier zodoende veel ervaring opgebouwd. Ik ben gespecialiseerd in de ziekte van parkinson/parkinsonisme (aangesloten bij ParkinsonNet), dementie (EDOMAH geschoold), valpreventie en (3-wiel)fietstraining. Eigenschappen die mij kenmerken; multidisciplinair werken, betrokken, ervaren en cliëntgericht.

Ik ben vanaf 2018 werkzaam bij ErgoINzicht, in woonlandschap de Leyhoeve in Tilburg en in Goirle.

Brigit Klijn 

Mijn naam is Brigit Klijn. Sinds februari 2020 ben ik werkzaam voor ErgoINzicht, op locatie Goirle. Voordat ik hier werkzaam was, heb ik in de revalidatie gewerkt en heb ik me gespecialiseerd in de behandeling en begeleiding van mensen met chronische pijn en vermoeidheidsklachten.

Bij ErgoINzicht behandel ik met name de vraagstukken gericht op chronische pijn, long covid en niet aangeboren hersenletsel (NAH).

Ik ben onder andere ACT therapeut, ASITT therapeut, Epiphora coach en geschoold in de methode Weer aan het Werk. 

Evie Smeets

Mijn naam is Evie Smeets en ik werk sinds september 2020 voor ErgoINzicht op de locatie in Goirle. Ik werk met veel plezier met de doelgroep kinderen.

In 2021 ga ik mij specialiseren op het gebied van Sensorische Informatieverwerking. Hier zal het niet bij blijven, omdat ik mijn kennis op het gebied van kinderergotherapie graag wil blijven uitbreiden en opfrissen!' 

Iris van Mersbergen

Mijn naam is Iris van Mersbergen. Sinds 2022 werk ik met veel plezier bij ErgoINzicht. U kunt me zowel in Goirle als in Dongen tegenkomen. Hier werk ik met de doelgroep volwassenen. 

Momenteel behandel ik cliënten met diverse hulpvragen en klachten. Ik behandel voornamelijk clienten met chronische pijn, long covid en ouderen met veelal vraagstukken in de thuissituatie. 

Ik ben Asitt therapeut en zie daarom ook veel cliënten met problemen in de prikkelverwerking/overprikkeling. 

E-mailen
Bellen
Map
Info