.

Chronische pijn

U ervaart pijn, al meer dan 3 maanden en u heeft wellicht meerdere specialisten bezocht. Zij kunnen u niet behandelen en de pijn wegnemen of reduceren. U moet er mee leren leven, is de boodschap. Echter, de langdurige aanwezigheid van pijn kan een eigen leven gaan leiden, met grote gevolgen voor uw dagelijkse functioneren. In veel gevallen brengt pijn ook grote onzekerheid met zich mee. U vraagt zich af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan nu de pijn mijn leven lijkt over te nemen?

Hier leest u meer over wat de ergotherapeuten van ErgoINzicht voor u kunnen betekenen wanneer u chronische pijnklachten ervaart.

Samenwerking

ErgoINzicht neemt zowel in Goirle als in Dongen deel aan een multidisciplinaire behandelprogramma, speciaal voor mensen met chronische pijnklachten. 

In Goirle werken wij samen met de fysiotherapeuten van Topfysiotherapie Oranjeplein en de psychologie. Voor meer informatie over dit programma, klik hier.

In Dongen werken wij, onder de naam Pijnregie, samen met de fysiotherapeuten van FysioAttent en de oefentherapeut cesar van Praktijk Oefentherapie Cesar. Voor meer informatie over het programma dat wij in Dongen aanbieden, klik hier.


E-mailen
Bellen
Map
Info